Aperitivo kommer från det franska ordet aperitif som har samma betydelse som aptitretare. En aperitivo serveras därför ofta som välkomstdrink.
Producenten, Perlino, grundades 1905 och har sin bas i Asti, mitt i det klassiska vinområdet Piemonte. Området är inte bara känt för några av världens finaste röda viner och det mousserande Asti-vinet, utan här finns också en lång tradition av aromatiserat vin, s.k. aperitifer.
Villa Cardea har tydliga aromer av citron, blodapelsin, nejlika och pomerans, och smaken avslutas med en aptitretande lätt bitterhet. Serveras som en klassisk ”spritz”, dvs blandad med Prosecco och men är även god att dricka som den är tillsammans med en isbit eller blandad med apelsinjuice.
Artikelnummer: 7943
Pris: 106 kronor
Alkohol: 11%
Villa Cardea Aperitivo Aperitivo kommer från det franska ordet aperitif som har samma betydelse som aptitretare. En aperitivo serveras därför ofta som välkomstdrink. Producenten, Perlino, grundades 1905 och har sin bas i Asti, mitt i det klassiska vinområdet Piemonte. Området är inte bara känt för några av världens finaste röda viner och det mousserande Asti-vinet, utan här finns också en lång tradition av aromatiserat vin, s.k. aperitifer. Villa Cardea har tydliga aromer av citron, blodapelsin, nejlika och pomerans, och smaken avslutas med en aptitretande lätt bitterhet. Serveras som en klassisk ”spritz”, dvs blandad med Prosecco och men är även god att dricka som den är tillsammans med en isbit eller blandad med apelsinjuice. Artikelnummer: 7943Pris: 106 kronorAlkohol: 11%
Aperitivo kommer från det franska ordet aperitif som har samma betydelse som aptitretare. En aperitivo serveras därför ofta som välkomstdrink.
Producenten, Perlino, grundades 1905 och har sin bas i Asti, mitt i det klassiska vinområdet Piemonte. Området är inte bara känt för några av världens finaste röda viner och det mousserande Asti-vinet, utan här finns också en lång tradition av aromatiserat vin, s.k. aperitifer.
Villa Cardea har tydliga aromer av citron, blodapelsin, nejlika och pomerans, och smaken avslutas med en aptitretande lätt bitterhet. Serveras som en klassisk ”spritz”, dvs blandad med Prosecco och men är även god att dricka som den är tillsammans med en isbit eller blandad med apelsinjuice.
Artikelnummer: 7943
Pris: 106 kronor
Alkohol: 11%
Recept som passar till !
Torta di nocciola – Hasselnötskaka
Hasselnötskaka. Häll nötterna och 1 ½ dl av sockret i en matberedare och finhacka blandningen. Tillsätt mjölet och kör tills allt blandats. Häll över blandningen i en stor skål och ställ åt sidan.
Cantucci Toscani
Cantucci (Cantuccini), även kända som "Biscotti di Prato", är ett typiskt bakverk från det traditionella toskanska köket. Ett slags torra ...
Gelato Con Limoncello e Menta
Fördela glassen i sex skålar. Ringla över ca 2 msk Limoncello över varje portion glass. Strö över rivet citronskal och hackad mynta och ...
Torta Caprese
Reportage,Desserter,Just nu,Peter Nordin
Torta Caprese! Här kommer min historia om en legendarisk och underbar tårta av choklad och mandel. Läs alla desserter på ww.godaitalien.se