Tomas Bacoccoli
Tomas Bacoccoli har jobbat inom media och reklam i Sverige, övriga Europa och Nordamerika. Men för några år sedan återuppfann han sig själv på en bondgård i Umbrien, med sin fru Elin och deras tre barn. Idag är Tomas författare och olivbonde på en grön kulle i Corciano, utanför Perugia. Hans första roman En bastu i Umbrien kom ut i Sverige sommaren 2021.
Reportage!
17 augusti, 2021
Lite peperoncino skadar aldrig
Jag började laga mat i femtonårsåldern och sedan dess har peperoncinon…
23 juni, 2021
Vem är Natalie Montanari?
Cia Berg, ni vet hon som spelade i Ubangi med Orup och framförallt i det…
2 juni, 2021
Amelia – Italienska under ytan
Det är många som vill vara italienska, men som inte är det. Vet inte om…
Tomas recept!
Pasta med salsiccia och peperoncino
En italiensk favorit, pasta med salsiccia och peperoncino. Låt…
Tomas Bacoccoli,Reportage,Pasta,Vi Gillar
Umbricelli med Bianchetto
Umbricelli .. Fåglarna kvittrar och jackan hänger kvar hemma i hallen.…
Nothing found.
Läs mer av Tomas!
Nothing found.
Tomas Bacoccoli
Tomas Bacoccoli har jobbat inom media och reklam i Sverige, övriga Europa och Nordamerika. Men för några år sedan återuppfann han sig själv på en bondgård i Umbrien, med sin fru Elin och deras tre barn. Idag är Tomas författare och olivbonde på en grön kulle i Corciano, utanför Perugia. Hans första roman En bastu i Umbrien kom ut i Sverige sommaren 2021.
Reportage!
17 augusti, 2021
Lite peperoncino skadar aldrig
Jag började laga mat i femtonårsåldern och sedan dess har peperoncinon…
23 juni, 2021
Vem är Natalie Montanari?
Cia Berg, ni vet hon som spelade i Ubangi med Orup och framförallt i det…
2 juni, 2021
Amelia – Italienska under ytan
Det är många som vill vara italienska, men som inte är det. Vet inte om…
Tomas recept!
Pasta med salsiccia och peperoncino
En italiensk favorit, pasta med salsiccia och peperoncino. Låt…
Tomas Bacoccoli,Reportage,Pasta,Vi Gillar
Umbricelli med Bianchetto
Umbricelli .. Fåglarna kvittrar och jackan hänger kvar hemma i hallen.…
Nothing found.
Läs mer av Tomas!
Nothing found.
Tomas Bacoccoli
Tomas Bacoccoli har jobbat inom media och reklam i Sverige, övriga Europa och Nordamerika. Men för några år sedan återuppfann han sig själv på en bondgård i Umbrien, med sin fru Elin och deras tre barn. Idag är Tomas författare och olivbonde på en grön kulle i Corciano, utanför Perugia. Hans första roman En bastu i Umbrien kom ut i Sverige sommaren 2021.
Reportage!
Månar stora som parmesanostar
De flesta längtar till Italien, men för länge sedan var det faktiskt…
Lite peperoncino skadar aldrig
Jag började laga mat i femtonårsåldern och sedan dess har peperoncinon…
Tomas recept!
Fusilli med broccoli och salsiccia
En antik rätt, med rötter från trakten där vi bor här i Umbrien. I…
Pasta med salsiccia och peperoncino
En italiensk favorit, pasta med salsiccia och peperoncino. Låt…
Nothing found.
Nothing found.
Läs mer av Tomas!
Nothing found.