Pesto Caprese PaniniEn krispig italiensk macka med tomat, mozzarella och krämig pesto. Perfekt att ta med på en picknick i solen!
Ingredienser:
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 C.
Dela brödet på hälften.
Underdelen: Gröp ur en del av brödets innehåll. Lägg på skivad tomat och mozzarella. Ringla över olivolja och lägg på färsk oregano. Salta och peppra efter smak. Lägg på skivor av prosciutto. Toppa med ytterligare skivor av mozzarella.
Överdelen: Riv ner en vitlöksklyfta och bred på brödet. Ringla sedan över olivolja.
Grilla bröden i ugnen i 15-20 minuter tills de fått färg och osten smält. Ta ut bröden och lägg på pesto. Lägg ihop bröden och dela i önskad storlek. Buon Appetito!
Pesto Caprese PaniniEn krispig italiensk macka med tomat, mozzarella och krämig pesto. Perfekt att ta med på en picknick i solen!
Ingredienser:
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 C.
Dela brödet på hälften.
Underdelen: Gröp ur en del av brödets innehåll. Lägg på skivad tomat och mozzarella. Ringla över olivolja och lägg på färsk oregano. Salta och peppra efter smak. Lägg på skivor av prosciutto. Toppa med ytterligare skivor av mozzarella.
Överdelen: Riv ner en vitlöksklyfta och bred på brödet. Ringla sedan över olivolja.
Grilla bröden i ugnen i 15-20 minuter tills de fått färg och osten smält. Ta ut bröden och lägg på pesto. Lägg ihop bröden och dela i önskad storlek. Buon Appetito!
Fyra fantastiska recept !
Crostini con funghi e ricotta
Förrätter / Antipasti,Vegetariskt
Rostade brödskivor med ricottakräm, karameliserad lök och svamp. Toppa med parmesan!
Tiramisú Al Limoncello
En spännande variant på den klassiska desserten tiramisú. En söt, fräsch och fantastiskt krämig efterrätt...
Millefoglie ai frutti di bosco
En bakelse av krispig smördeg, mjuk vaniljkräm och friska bär.
Spaghetti Arrabbiata al forno – Peter Nordin
Vegetariskt,Pasta,Peter Nordin
Här ett annorlunda sätt att öka smak och konsistens till denna klassiska spaghetti. På slutet fördelas spaghettin i fyra förseglade ...