Jonas Henningsson
Jonas Henningsson är journalist, redaktör och författare – alltid på jakt efter nästa kulinariska kick. Vin- och matreportagen har därför blivit många genom åren.
Han arbetar för en mängd uppdragsgivare i Skandinavien men också för internationella magasin som Food and Travel.
Reportage!
2 november, 2021
Cornetto – för den perfekta starten på dagen
Den bästa starten på dagen får man med kombinationen cornetto och…
6 april, 2021
Spritz – En bitterljuv historia
Spritz har serverats i sin bittra kostym i över hundra år i Venedig.…
20 oktober, 2020
Marknaden i Testaccio
I den historiska och trendiga stadsdelen Testaccio finns en av staden…
Nothing found.
Jonas tipsar!
Nothing found.
Nothing found.
Jonas Henningsson
Jonas Henningsson är journalist, redaktör och författare – alltid på jakt efter nästa kulinariska kick. Vin- och matreportagen har därför blivit många genom åren.
Han arbetar för en mängd uppdragsgivare i Skandinavien men också för internationella magasin som Food and Travel.
Reportage!
2 november, 2021
Cornetto – för den perfekta starten på dagen
Den bästa starten på dagen får man med kombinationen cornetto och…
6 april, 2021
Spritz – En bitterljuv historia
Spritz har serverats i sin bittra kostym i över hundra år i Venedig.…
20 oktober, 2020
Marknaden i Testaccio
I den historiska och trendiga stadsdelen Testaccio finns en av staden…
Nothing found.
Jonas tipsar!
Nothing found.
Nothing found.
Jonas Henningsson
Jonas Henningsson är journalist, redaktör och författare – alltid på jakt efter nästa kulinariska kick. Vin- och matreportagen har därför blivit många genom åren.
Han arbetar för en mängd uppdragsgivare i Skandinavien men också för internationella magasin som Food and Travel.
Reportage!
Suppli – delikat dröm
När du besöker Rom dröjer det inte länge förrän du kommer i kontakt med…
Cornetto – för den perfekta starten på dagen
Den bästa starten på dagen får man med kombinationen cornetto och…
Nothing found.
Nothing found.
Jonas tipsar!
Nothing found.
Nothing found.