Vingården Rive di Colbertaldo ligger i byn Valdobbiadene, där de gamla vinstockarna växer på Piave-flodens solmättade sluttningar i skydd av de omgivande Alperna. Rive är motsvarigheten till franska cru, det vill säga utvalda, terroir-specifika områden.
Rive di Colbertaldo Valdobbiadene Prosecco görs huvudsakligen av Glera. Vinet har en livlig och tydlig mousse, och aromerna är tydligt fruktiga med mogna päron, aprikos, ananas och mango. Smaken är frisk med lätta citrustoner och en välbalanserad syra.
Artikelnummer: 80434
Pris: 129 kronor
Alkohol: 11,5%
Cavalieri Rive del Colbertaldo Vingården Rive di Colbertaldo ligger i byn Valdobbiadene, där de gamla vinstockarna växer på Piave-flodens solmättade sluttningar i skydd av de omgivande Alperna. Rive är motsvarigheten till franska cru, det vill säga utvalda, terroir-specifika områden. Rive di Colbertaldo Valdobbiadene Prosecco görs huvudsakligen av Glera. Vinet har en livlig och tydlig mousse, och aromerna är tydligt fruktiga med mogna päron, aprikos, ananas och mango. Smaken är frisk med lätta citrustoner och en välbalanserad syra. Artikelnummer: 80434Pris: 147 kronorAlkohol: 11,5 %
Vingården Rive di Colbertaldo ligger i byn Valdobbiadene, där de gamla vinstockarna växer på Piave-flodens solmättade sluttningar i skydd av de omgivande Alperna. Rive är motsvarigheten till franska cru, det vill säga utvalda, terroir-specifika områden.
Rive di Colbertaldo Valdobbiadene Prosecco görs huvudsakligen av Glera. Vinet har en livlig och tydlig mousse, och aromerna är tydligt fruktiga med mogna päron, aprikos, ananas och mango. Smaken är frisk med lätta citrustoner och en välbalanserad syra.
Artikelnummer: 80434
Pris: 147 kronor
Alkohol: 11,5 %
Recept som passar till !
Risbollar – Arancini di riso e ricotta
Tillbehör,Förrätter / Antipasti
Risbollar. Arancini di riso e ricotta: Koka riset i 7 ½ dl saltat vatten i ca 17 minuter eller tills det är mjukt. Låt det svalna och torka.
Suppli alla romana
Den mest populära gatumaten i Rom är suppli, en friterad risboll eller krokett, fylld ragu och mozzarella. Med en krispig utsida och...
Varm bruschetta med burrata och tomat
Förrätter / Antipasti,Vegetariskt
Bruschetta är en enkel maträtt från centrala Italien som vanligen serveras som antipasto. Detta är en varm variant som passar perfekt som...
Crostini con ricotta e fichi
Vegetariskt,Förrätter / Antipasti
Snittar med ricotta, fikon, karamelliserad lök och honung.