Vingården Rive di Colbertaldo ligger i byn Valdobbiadene, där de gamla vinstockarna växer på Piave-flodens solmättade sluttningar i skydd av de omgivande Alperna. Rive är motsvarigheten till franska cru, det vill säga utvalda, terroir-specifika områden.

Rive di Colbertaldo Valdobbiadene Prosecco görs huvudsakligen av Glera. Vinet har en livlig och tydlig mousse, och aromerna är tydligt fruktiga med mogna päron, aprikos, ananas och mango. Smaken är frisk med lätta citrustoner och en välbalanserad syra.

Artikelnummer: 80434
Pris: 129 kronor
Alkohol: 11,5%

Limoncello Tonic

Limoncello Tonic

Limoncello Tonic. En frisk variant på G & T som blir…

Read More

Villa Cardea Drink med kanel

Villa Cardea Drink med kanel

Behöver du inspiration till en juldrink? Sätt guldkant på…

Read More

cavalieri rive del colbertaldoCavalieri Rive del Colbertaldo Vingården Rive di Colbertaldo ligger i byn Valdobbiadene, där de gamla vinstockarna växer på Piave-flodens solmättade sluttningar i skydd av de omgivande Alperna. Rive är motsvarigheten till franska cru, det vill säga utvalda, terroir-specifika områden. Rive di Colbertaldo Valdobbiadene Prosecco görs huvudsakligen av Glera. Vinet har en livlig och tydlig mousse, och aromerna är tydligt fruktiga med mogna päron, aprikos, ananas och mango. Smaken är frisk med lätta citrustoner och en välbalanserad syra. Artikelnummer: 80434Pris: 147 kronorAlkohol: 11,5 %

Gå till Systembolaget

Vingården Rive di Colbertaldo ligger i byn Valdobbiadene, där de gamla vinstockarna växer på Piave-flodens solmättade sluttningar i skydd av de omgivande Alperna. Rive är motsvarigheten till franska cru, det vill säga utvalda, terroir-specifika områden.

Rive di Colbertaldo Valdobbiadene Prosecco görs huvudsakligen av Glera. Vinet har en livlig och tydlig mousse, och aromerna är tydligt fruktiga med mogna päron, aprikos, ananas och mango. Smaken är frisk med lätta citrustoner och en välbalanserad syra.

Artikelnummer: 80434
Pris: 147 kronor
Alkohol: 11,5 %

Gå till Systembolaget

Recept som passar till !

Risbollar – Arancini di riso e ricotta

Risbollar – Arancini di riso e ricotta

Risbollar. Arancini di riso e ricotta: Koka riset i 7 ½ dl saltat vatten i ca 17 minuter eller tills det är mjukt. Låt det svalna och torka.

Read More

Suppli alla romana

Suppli alla romana

Den mest populära gatumaten i Rom är suppli, en friterad risboll eller krokett, fylld ragu och mozzarella. Med en krispig utsida och...

Read More

Varm Bruschetta med burrata

Varm bruschetta med burrata och tomat

Bruschetta är en enkel maträtt från centrala Italien som vanligen serveras som antipasto. Detta är en varm variant som passar perfekt som...

Read More

Crostini ricotta fichi

Crostini con ricotta e fichi

Snittar med ricotta, fikon, karamelliserad lök och honung.

Read More