Burrata med grillad persikaBurrata med grillad persika, en perfekt antipasti till helgen!

Ingredienser till Burrata med grillad persika: (ca 4 personer)

  • 500 g färsk persika
  • 200 g burrata
  • Olivolja
  • Citron
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Färsk basilika

Gör så här:
Dela persikorna i fyra och pensla snittytorna med olivolja. Grilla persikorna tills de får en grillyta och blir mjuka.

Lägg upp persikorna på en tallrik och fördela burratan. Ringla över olivolja och pressa över citron. Avsluta med basilika, salt och peppar.

Servera och njut av din burrata med grillad persika. Buon appetito!

Läs också:
Spaghetti con pesto alla genovese e burrata
Vi gillar Burrata!
Lasagne con burrata e aspargi

Följ oss på:

 

Burrata med grillad persikaBurrata med grillad persika, en perfekt antipasti till helgen!

Ingredienser till Burrata med grillad persika: (ca 4 personer)

  • 500 g färsk persika
  • 200 g burrata
  • Olivolja
  • Citron
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Färsk basilika

Gör så här:
Dela persikorna i fyra och pensla snittytorna med olivolja. Grilla persikorna tills de får en grillyta och blir mjuka. Lägg upp persikorna på en tallrik och fördela burratan. Ringla över olivolja och pressa över citron. Avsluta med basilika, salt och peppar.
Buon appetito!

Läs också:

Spaghetti con pesto alla genovese e burrata

Vi gillar Burrata!

Lasagne con burrata e aspargi

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Cannoli-al-limoncello

Cannoli al limoncello

Detta är klassiska sicilianska bakverk med smak av syrlig citron och limoncello. Underbara delikatesser som uppskattas av alla åldrar...

Läs mer

Panna cotta al caffè

Panna cotta al caffè

En läcker dessert där den traditionella krämiga pannacottan samsas med härligt italiensk kaffe och mörk choklad.

Läs mer

Contessa

Contessa

En lite friskare och enklare variant av Negroni - I en Contessa byts Campari ut mot den lättare Aperolen (eller liknande) och torr vermouth..

Läs mer

Fusilli med broccoli och salsiccia

Fusilli med broccoli och salsiccia

En antik rätt, med rötter från trakten där vi bor här i Umbrien. I huvudrollen har vi broccoli. Birollerna är salsiccia, vitt vin, vitlök ...

Läs mer