Burrata med grillad persikaBurrata med grillad persika, en perfekt antipasti till helgen!

Ingredienser till Burrata med grillad persika: (ca 4 personer)

  • 500 g färsk persika
  • 200 g burrata
  • Olivolja
  • Citron
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Färsk basilika

Gör så här:
Dela persikorna i fyra och pensla snittytorna med olivolja. Grilla persikorna tills de får en grillyta och blir mjuka.

Lägg upp persikorna på en tallrik och fördela burratan. Ringla över olivolja och pressa över citron. Avsluta med basilika, salt och peppar.

Servera och njut av din burrata med grillad persika. Buon appetito!

Läs också:
Spaghetti con pesto alla genovese e burrata
Vi gillar Burrata!
Lasagne con burrata e aspargi

Följ oss på:

 

Burrata med grillad persikaBurrata med grillad persika, en perfekt antipasti till helgen!

Ingredienser till Burrata med grillad persika: (ca 4 personer)

  • 500 g färsk persika
  • 200 g burrata
  • Olivolja
  • Citron
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Färsk basilika

Gör så här:
Dela persikorna i fyra och pensla snittytorna med olivolja. Grilla persikorna tills de får en grillyta och blir mjuka. Lägg upp persikorna på en tallrik och fördela burratan. Ringla över olivolja och pressa över citron. Avsluta med basilika, salt och peppar.
Buon appetito!

Läs också:

Spaghetti con pesto alla genovese e burrata

Vi gillar Burrata!

Lasagne con burrata e aspargi

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Limoncello Collins

Limoncello Collins

En klassisk Tom Collins med twist av limoncello.

Läs mer

Torrone

Torrone

Italienarnas svar på knäck, fast mycket godare och elegantare och älskad över hela landet.

Läs mer

Penne alla Vodka

Penne alla Vodka

Penne alla Vodka. En snabblagad modern klassiker som signalerar 80-tal och som har fått fäste på italienska menyer både i och utanför Italien. Ursprunget är dock omstritt; enligt vissa föddes rätten på en restaurang i Bologna.

Läs mer

Pizzadeg

Pizzadeg

Gör din egen pizzadeg. Lös upp jästen genom att röra om den i en stor bunke med ljummet vatten.

Läs mer