Burrata med grillad persikaBurrata med grillad persika, en perfekt antipasti till helgen!
Ingredienser till Burrata med grillad persika: (ca 4 personer)
- 500 g färsk persika
- 200 g burrata
- Olivolja
- Citron
- Flingsalt
- Svartpeppar
- Färsk basilika
Gör så här:
Dela persikorna i fyra och pensla snittytorna med olivolja. Grilla persikorna tills de får en grillyta och blir mjuka.
Lägg upp persikorna på en tallrik och fördela burratan. Ringla över olivolja och pressa över citron. Avsluta med basilika, salt och peppar.
Servera och njut av din burrata med grillad persika. Buon appetito!
Läs också:
Spaghetti con pesto alla genovese e burrata
Vi gillar Burrata!
Lasagne con burrata e aspargi
Burrata med grillad persikaBurrata med grillad persika, en perfekt antipasti till helgen!
Ingredienser till Burrata med grillad persika: (ca 4 personer)
- 500 g färsk persika
- 200 g burrata
- Olivolja
- Citron
- Flingsalt
- Svartpeppar
- Färsk basilika
Gör så här:
Dela persikorna i fyra och pensla snittytorna med olivolja. Grilla persikorna tills de får en grillyta och blir mjuka. Lägg upp persikorna på en tallrik och fördela burratan. Ringla över olivolja och pressa över citron. Avsluta med basilika, salt och peppar.
Buon appetito!
Läs också:
Fyra fantastiska recept !
Torrone
Italienarnas svar på knäck, fast mycket godare och elegantare och älskad över hela landet.
Penne alla Vodka
Penne alla Vodka. En snabblagad modern klassiker som signalerar 80-tal och som har fått fäste på italienska menyer både i och utanför Italien. Ursprunget är dock omstritt; enligt vissa föddes rätten på en restaurang i Bologna.