Spaghetti al Pomodoro - äkta italienskPasta med vitlök och körsbärstomater
Spaghetti al Pomodoro är en klassiker i det Italienska köket! En enkel, snabblagad och vegetarisk pasta som passar alla tillfällen.
Ingredienser till Spaghetti al Pomodoro (ca 2 pers):
- 200 g spaghetti
- 350g körsbärstomater
- 3-5 vitlöksklyftor
- Olivolja
- Salt
- Parmesan eller pecorino
- Grovhackad färsk basilika
Gör pastan så här:
Läs också:
Följ oss på:
Spaghetti al Pomodoro - äkta italienskPasta med vitlök och körsbärstomater
Spaghetti al Pomodoro är en klassiker i det Italienska köket! En enkel, snabblagad och vegetarisk pasta som passar alla tillfällen.
Ingredienser till Spaghetti al Pomodoro (ca 2 pers):
- 200 g spaghetti
- 350g körsbärstomater
- 3-5 vitlöksklyftor
- Olivolja
- Salt
- Parmesan eller pecorino
- Grovhackad färsk basilika
Gör pastan så här:
Läs också:
Följ oss på:
Fyra fantastiska recept !
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato. Kombinationen av kött och tonfisk har anor tillbaka till renässansen, men det traditionella receptet för Vitello tonnato
Focaccia Col Formaggio Al Pesto
Foccacia Col Formaggio al Pesto. En focaccia är ett härligt bröd att bjuda på när man är många, som blir härligt saftigt tack vara olivoljan.
Penne alla boscaiola
En härlig pastarätt där skogens och höstens smaker får stå i centrum och skapa en rik och värmande helhet i sällskap med äggpasta, rökt...
Limoncello-sås till färska bär
En enkel och supergod italiensk dessert gjord med limoncello. Passar bra till färska bär eller frukter, att ringla över eller att doppa i.