Här är ett typexempel på hur en klassisk Chianti smakar, fast i modern tappning, där en procentdel gröna druvsorter ingår för att vinerna ska bli fräschare och fruktigare. Metoden att blanda in en del gröna druvsorter med blå druvor gjordes redan under antiken.
Ett friskt och lite kryddigt rött vin med toner av körsbär, hallon, blodapelsin och färska örter som är som gjort för pizza, pasta och ljust kött.
Artikelnummer: 2074
Pris: 101 kronor
Alkohol: 12%
Spaghetti al Pomodoro – äkta italiensk
Spaghetti al Pomodoro är en klassiker i det Italienska…
Chianti Il Drago e la Fornace Här är ett typexempel på hur en klassisk Chianti smakar, fast i modern tappning, där en procentdel gröna druvsorter ingår för att vinerna ska bli fräschare och fruktigare. Metoden att blanda in en del gröna druvsorter med blå druvor gjordes redan under antiken. Ett friskt och lite kryddigt rött vin med toner av körsbär, hallon, blodapelsin och färska örter som är som gjort för pizza, pasta och ljust kött. Artikelnummer: 2074Pris: 101 kronorAlkohol: 12%
Här är ett typexempel på hur en klassisk Chianti smakar, fast i modern tappning, där en procentdel gröna druvsorter ingår för att vinerna ska bli fräschare och fruktigare. Metoden att blanda in en del gröna druvsorter med blå druvor gjordes redan under antiken.
Ett friskt och lite kryddigt rött vin med toner av körsbär, hallon, blodapelsin och färska örter som är som gjort för pizza, pasta och ljust kött.
Artikelnummer: 2074
Pris: 101 kronor
Alkohol: 12%
Rätter att avnjuta med vinet:
Bistecca alla Fiorentina
Låt köttet stå framme i rumstemperatur 10 – 20 minuter innan du skall grilla. Många kockar menar att detta inte behövs, utan att du kan ...
Saltimbocca alla romana
Tunna skivor kalv i en underbar kombination med prosciutto och salvia.
Secreto – Grillad spädgris
Låt köttet stå framme i rumstemperatur 5 – 10 minuter innan du skall grilla. Jag styckar köttet i mindre delar, 10 x 12 cm. Jag brukar ...
Rätter att avnjuta med vinet:
Mozzarella med fikon och prosciutto
Rosta pinjenötterna i en het torr panna…
Spaghetti Pangratatto
Värm 2 msk olivolja i en stor stekpanna…
Ragú på högrev
Mustigt långkok på högrev med…
Filleto di Manzo gorgonzola e Noci
Mosa osten och blanda med smöret, smaka…