Vinerna från vulkanen Etna på Sicilien är något av det trendigaste i vinvärlden just nu. Druvan heter Nerello Mascalese och växer på hög höjd i den vulkaniska jorden på den nordöstra sidan av vulkanen.
Ett stramt och nyanserat vin med smak av körsbär, hallon och nypon med kryddiga inslag av tobak och torkade örter. Gott till lamm!
Artikelnummer: 2116
Pris: 181 kronor
Alkohol: 13%
Etna Rosso Organic
Palmento Costanzo Etna Rosso Vinerna från vulkanen Etna på Sicilien är något av det trendigaste i vinvärlden just nu. Druvan heter Nerello Mascalese och växer på hög höjd i den vulkaniska jorden på den nordöstra sidan av vulkanen. Ett stramt och nyanserat vin med smak av körsbär, hallon och nypon med kryddiga inslag av tobak och torkade örter. Gott till lamm! Artikelnummer: 2116Pris: 181 kronorAlkohol: 13%Etna Rosso Organic
Vinerna från vulkanen Etna på Sicilien är något av det trendigaste i vinvärlden just nu. Druvan heter Nerello Mascalese och växer på hög höjd i den vulkaniska jorden på den nordöstra sidan av vulkanen.
Ett stramt och nyanserat vin med smak av körsbär, hallon och nypon med kryddiga inslag av tobak och torkade örter. Gott till lamm!
Artikelnummer: 2116
Pris: 181 kronor
Alkohol: 13%
Etna Rosso Organic
Rätter att avnjuta med vinet:
Porchetta al forno
Krispig på utsidan och saftig på insidan med en ljuvlig arom av härliga örtkryddor.
Fusilli med broccoli och salsiccia
En antik rätt, med rötter från trakten där vi bor här i Umbrien. I huvudrollen har vi broccoli. Birollerna är salsiccia, vitt vin, vitlök ...
Penne alla boscaiola
En härlig pastarätt där skogens och höstens smaker får stå i centrum och skapa en rik och värmande helhet i sällskap med äggpasta, rökt...
Rätter att avnjuta med vinet:
Cipolle ripieni – lökar fyllda med kött
Lökar fyllda med kött. Sätt ugnen på…
Carpaccio di manzo con rucola e grana
Tunna skivor oxfilé med parmesan,…
Bucatini all’Amatriciana
Vissa pastarätter är så mycket mer än…
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato. Kombinationen av kött…